Mittaustapa
Sopimuskausi
Vuosikulutus (kWh)
 

Yösähkö - Vertaa ja valitse edullisin aikasähkötarjous

Vertaa yösähkön hintaa kätevästi sähkövertailussa. Valitse itsellesi edullisin sähkötarjous ja tee sähkösopimus aikasähköstä. Voit tehdä sähkösopimuksen yösähköstä, mikäli paikallisella verkonhaltijalla ja asunnossasi on aikasähköön vaadittava mittaustapa käytössä.

Sähkötuote ja hinta
Kuukausilasku
Vuosilasku
Sähkösopimus
Tuote: KSOY Kampanja 24 kk
Mittaustapa: Yösähkö / Aikasähkö
Perusmaksu: 0.99 €/kk
Päiväsähkö: 5.49 snt/kWh
Yösähkö: 4.49 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
9,83 €/kk
Kulut: 118 €/v
Tee nyt 24 kuukauden edullinen ja kiinteähintainen.

KSOY on palveleva, 100 % kotimainen sähköyhtiö, joka tarjoaa edullista sähköä koko Suomeen. Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan oikean sopimuksen puh. 05 7780 500, arkisin klo 8 - 17. Voit myös chattailla kanssamme osoitteessa www.ksoy.fi. Tutustu myös aurinkosähköjärjestelmiin.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Loiste Takuu - Vakaa hinta
Mittaustapa: Yösähkö / Aikasähkö
Perusmaksu: 3.98 €/kk
Päiväsähkö: 5.29 snt/kWh
Yösähkö: 4.09 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
12,21 €/kk
Kulut: 147 €/v

Loiste Takuu on yhtä yksinkertainen kuin fiksukin: sähkön hinta kiinnitetään määräajaksi, kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Toisin sanoen hinta säilyy samana koko sopimuskauden - Loiste Takuu on oikea valinta, kun arvostat turvallisuutta ja mahdollisuutta suunnitella omaa budjettiasi. • Selvä säästöä sopimusaikana. • Loiste Takuu -sähkösopimus on huoleton. • Riskitaso on erittäin matala, sillä suojaamme sähkönhintasi koko sopimuskaudeksi. • Tiedät tarkkaan mitä energiasi maksaa. • Sähkömarkkinoiden hintaheilahtelut eivät vaikuta Loiste Takuu -tuotteeseen. • Seuraamme aktiivisesti markkinatilannetta ja teemme asiakkaalle ehdotuksen uudesta sopimuskaudesta silloin, kun sähkön hinta on edullista.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Loiste Puhdas - Sinun ilmastotekosi
Mittaustapa: Yösähkö / Aikasähkö
Perusmaksu: 3.98 €/kk
Päiväsähkö: 5.35 snt/kWh
Yösähkö: 4.15 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
12,32 €/kk
Kulut: 148 €/v

Loiste Puhdas tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä, tuulella ja bioenergialla. Loiste Puhdas tuotetaan Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Tuotteella on Guarantee of Origin -alkuperätakuu. •Päätös valita Loiste Puhdas on helppo tapa vaikuttaa ja osallistua ilmastotalkoisiin. •Mitä useampi valitsee vihreän sähkön, sitä enemmän sitä tuotetaan. •Guarantee of Origin alkuperätakuu perustuu EU:n direktiivin vaatimuksiin alkuperän varmentamisesta ja ilmoittamisesta. •Alkuperätakuiden myöntämistä valvoo Energiavirasto. •Loiste Puhdas on määräaikainen (2 vuotta)

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: KSOY Takuu - 100 % uusiutuvaa energiaa
Mittaustapa: Yösähkö / Aikasähkö
Perusmaksu: 3.35 €/kk
Päiväsähkö: 5.99 snt/kWh
Yösähkö: 4.99 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
13,11 €/kk
Kulut: 157 €/v
Tee valinta luonnon hyväksi. Saat ensimmäiset 6 kk perusmaksu on 0 euroa. Säästät 20,10 euroa.

Kiinteähintaisessa sopimuksessa sähkön hinta pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden, 24 kuukautta. Lisäksi sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvasti tuulivoimalla, bioenergialla ja vesivoimalla. Valitse edullista ja luotettavaa energiaa. Tiedät tarkasti, mitä maksat sähköstäsi seuraavan sopimuskauden ajan. Se on hyvä valinta myös ilmaston hyväksi.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩

Aikasähkö eli tutummin yösähkö

Aikasähkön mittaus jaetaan päivä- ja yöaikaan, josta tulee tutummin tunnettu yösähkö. Päivänaikaan perustuva mittaustapa sopii varaaviin järjestelmiin, joissa sähköä voidaan käyttää enemmän yöaikaan. Tästä tulee nimitys yösähkö, joka soveltuu sähkölämmitteisiin rakennuksiin. Yöaikaan sähkö on edullisempaa, kun taas päiväsaikaan hieman kalliimpaa. Parhaiten aikasähkö soveltuu paikkoihin, joissa päiväsaikaan lämmitys voidaan korvata esimerkiksi takalla.