Mittaustapa
Sopimuskausi
Vuosikulutus (kWh)
 

Yleissähkö - Vertaa ja valitse edullisin yleissähkön hinta

Vertaa yleissähkön hintaa kätevästi sähkövertailussa. Valitse itsellesi edullisin sähkösopimus ja säästä sähkökustannuksissa. Yleissähkö sopii kerros- ja rivitalokoteihin sekä muihin asuntoihin, joissa yleissähkö on ainut mahdollinen mittaustapa. Tyypillisesti yleissähköä käytetään silloin, kun sähkön käyttö on kohtuullisen pientä.

Sähkötuote ja hinta
Kuukausilasku
Vuosilasku
Sähkösopimus
Tuote: Netto Diili 24 kk (loppuvuoden sähköt ilmaiseksi)
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 3.99 €/kk
Sähkö: 0.19 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
4,34 €/kk
Kulut: 52 €/v
Loppuvuoden sähköenergiat ilmaiseksi! Tarjous sopii esimerkiksi kerros- ja rivitalossa asuville joiden vuosikulutus on alle 8000 kWh.

PALKITSEVA DIILI: Tilaa Netto Diili 24 kk nyt - saat sähköenergiat + perusmaksut + diilin lisäarvopalvelut 0 € 31.12. asti. TILAA HETI - SÄÄSTÄT ENEMMÄN! Kuluta silloin kun sähkö on halpaa – säästä kustannuksissa! Suositun Netto Diilin hinta on aina ajan tasalla. Maksat sähköstäsi saman sisäänostohinnan kuin mekin – ilman lisättyä marginaalia. Sähköenergian hinta on Suomen hinta-alueen toteutunut Nordpool Spot -tuntihinta, johon lisätään arvonlisävero sekä Kotimaan Energian sisäänostokulu 0,19 snt/kWh. Sopimuskausi 24 kk. Hinnat sisältävät Alv:n 24 %. Pörssisähkö on pitkällä aikavälillä ollut asiakkaille edullisin sähkösopimustyyppi. Netto Diili 24 kk -sopimuksen avulla voit helposti säästää kodin energiakustannuksissa siirtämällä kulutusta halvemmille tunneille. Toteutuneita ja tulevan vuorokauden tuntihintoja voit seurata näppärästi Fingridin Tuntihinta-mobiilisovelluksella. Netto Diili 24 kk Loppuvuoden sähköt ilmaiseksi -kampanjan erityisehdot: Kotimaan Energian Netto Diili 24 kk Loppuvuoden sähköt ilmaiseksi -kampanja on voimassa 25.9 – 31.12.2020 välillä. Kampanjaetu tarjotaan ainoastaan kuluttaja-asiakkaille, joiden sähkösopimus alkaa edellä mainittuna ajankohtana ja vuosikulutus on enintään 8000 kWh. Mikäli sähkösopimus päättyy ensimmäisen kuuden kuukauden aikana, Kotimaan Energialla on oikeus veloittaa sähkön myynti ja mahdolliset lisäpalvelut normaalin hinnaston mukaisesti koko sopimuksen voimassaoloajalta. Kampanjahintaisia sähkönmyyntisopimuksia koskevat näiden kampanjaehtojen lisäksi myös Kotimaan Energian yleiset sopimusehdot. Etu ei koske sähkönsiirtomaksuja eikä sähköveroja. Tutustu Netto Diili 24 kk:n sopimusehtoihin: https://www.kotimaanenergia.fi/tuotteet/netto-diili-24kk/sopimusehdot

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Helppo Sopimus
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 2.44 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
4,47 €/kk
Kulut: 54 €/v
Helppo Sopimuksella sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan!

Tämä tuote sopii sinulle, jos haluat nauttia markkinoiden ajantasaisista hinnoista, mutta et halua seurata hintojen kehittymistä päivittäin. Kuluvan kuukauden osalta sovelletaan kiinteää tarjoushintaa 2,44 snt/kWh. Seuraavasta kuukaudesta lähtien laskutushinta päivittyy kuukausittain markkinahinnan kehityksen mukaisesti. Näin varmistamme, että saat jatkossakin sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Markkinahintaan lisätään marginaalimme 1,5 snt/kWh. Sopimuksen perusmaksu on 0 €/kk. Sopimus on voimassa määräaikaisena kaksi vuotta. Laskutus tapahtuu kuukausittain. Lumo Energia on ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9–18 puhelimitse ja sähköpostitse.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Rento 24 kk
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 2.45 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
4,49 €/kk
Kulut: 54 €/v
GNP Rento on oikea valinta sinulle, joka arvostat ajantasaista markkinahintaa, mutta et halua seurata päivittäistä hintakehitystä.

Hinta 2.45 snt/kWh on voimassa ensimmäisen kuukauden ja tämän jälkeen sovittua hintaa voidaan tarkastaa toisinaan. Hinta seuraa tukkumarkkinoita sekä GNP Energyn osto- ja toimituskustannuksia. Sopimuksessa ei ole kiinteää marginaalia. Huomaathan, että sopimuksella ei ole perusmaksua. Sopimus on määräaikainen, 24 kuukautta. Tarjous on voimassa kaikille asiakkaille.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Vaivaton valinta
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 2.45 snt/kWh
4,49 €/kk
Kulut: 54 €/v

Tässä toistaiseksi voimassa olevassa tuotteessa vaivattomuus syntyy siitä että energian hintasi seuraa vaivattomasti markkinahintaa kuukausittain, etkä sitoudu minkäänlaiseen määräaikaiseen sopimukseen. Sähkön tarjoushintamme on vielä seuraavankin kuukauden loppuun asti 2,45 snt/kWh. Ota siis edullinen hinta ilman sitoumuksia ja sertifioitu fossiilivapaa energia. Tarjousjakson jälkeen hinta määräytyy markkinahinnan mukaan, jonka päälle lisäämme 1,49 snt/kwh marginaalimme. Voit tarkistaa edullisimman sopimuksen juuri teille myös osoitteesta http://www.alyenergia.fi Miksi valita meidät: Rehti täysin suomalainen yhtiö. Tarjous on vain uusille asiakkaille ja alle 30000kwh kulutukselle.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Periodi
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 2.47 snt/kWh
Määräaikainen: 6KK
4,53 €/kk
Kulut: 54 €/v
Kraft Periodissa yhdistyy kaksi maailmaa. Tällä kuuden kuukauden määräaikaisella sopimuksella on kiinteä hinta sopimuskauden kahden ensimmäisen kuukauden aikana ja kiinteän kauden jälkeen sopimuksen hinta seuraa Pohjoismaista ma

Kiinteä hinta sopimuskauden kaksi ensimmäistä kuukautta: 2.47 snt/kWh. Markkinahinta: Kuukauden keskiarvohankintahinta Nord Pool alueellinen hinta + marginaali 1,50 snt/kWh. Perusmaksu sopimuskauden aikana 0,00 €/kk. Hinnat sisältävät alv. 24 %. Sopimus on määräaikainen 6 kuukautta.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Kekkonen
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 2.47 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
4,53 €/kk
Kulut: 54 €/v
Lumo Energia Kekkonen on uuden ajan sähkönmyyntituote. Kuten Kekkonen aikanaan on tämä tuote pitkäaikainen palvelijasi.

Sopimuksen kesto on 24 kuukautta, joista kaksi ensimmäistä kuukautta sähköstä veloitetaan kiinteään kWh-hintaan. Tämän jälkeen Kekkonen jatkaa kulkuaan pohjoismaista markkinahintaa seuraten. Kiinteä hintamme: 2,47 snt/kWh Markkinahinnan muodostuminen: Nord Poolin Suomen aluehinnan kuukausittainen keskiarvo + marginaalimme 1,50 snt/kWh. Sopimuksen perusmaksu on 0 €/kk. Laskutus tapahtuu kuukausittain. Sopimus on voimassa määräaikaisena 24 kuukautta. Lumo Energia on ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9–18 puhelimitse sekä sähköpostitse.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: 6 kk määräaikainen
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 4.38 snt/kWh
Määräaikainen: 6KK
8,03 €/kk
Kulut: 96 €/v
6 kuukauden sopimus on edullinen ja huoleton vaihtoehto!

Jos haluat sopimuksen, jota ei tarvitse päivittää usein, tämä sopimus on sinulle helppo ja huoleton vaihtoehto. Sopimus on voimassa määräaikaisena puolen vuoden ajan, eikä hinta muutu sopimuskauden aikana. Saat sähköä kotiisi turvallisesti kiinteällä hinnalla riippumatta sähkömarkkinoiden hinnanvaihteluista. Sopimuksen perusmaksu on 0 €/kk. Laskutus tapahtuu kuukausittain. Lumo Energia on ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9–18 puhelimitse sekä sähköpostitse.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: 1 v. mää­räai­kai­nen
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 4.69 snt/kWh
Määräaikainen: 12KK
8,60 €/kk
Kulut: 103 €/v
Vuoden määräaikainen sopimus on helppo ja huoleton vaihtoehto!

Jos haluat sopimuksen, jota ei tarvitse päivittää usein, tämä sopimus on sinulle helppo ja huoleton vaihtoehto. Sopimus on voimassa määräaikaisena vuoden ajan, eikä hinta muutu sopimuskauden aikana. Saat sähköä kotiisi turvallisesti kiinteällä hinnalla riippumatta sähkömarkkinoiden hinnanvaihteluista. Sopimuksen perusmaksu on 0 €/kk. Laskutus tapahtuu kuukausittain. Lumo Energia on ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9–18 puhelimitse sekä sähköpostitse.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Ilmatar Tuuli 24
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 4.89 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
8,97 €/kk
Kulut: 108 €/v
Ilmatar Tuuli 24

Ilmatar myy vain ja ainoastaan kotimaista tuulisähköä. Ja myymällään tuulisähköllä rakentaa lisää tuulisähköä, joka korvaa vanhat fossiiliset tuotantotavat. Oma hiilijalanjälkesi kevenee yli 8% vuodessa. Mitä tämä tarkoittaa konkreettisesti? Voit korvata 1,5 vuoden lounaat kasvisvaihtoehdolla. Vaihtaa kauramaitoon. Lopettaa lentomatkailun. Jos tavoista luopuminen kuitenkin tuntuu vaikealta, tee Ilmatar tuulisähkösopimus nyt. Sen vaikutus on Ilmastolle suurempi kuin edellämainitut yhteensä. Muista vertailla myyntiehtoja! Ilmattaren hinnoittelu on läpinäkyvä ja vakaa – ei keinotekoista alehinnoittelua. Hinta pysyy aina samana koko sopimuskauden 24kk - ilman perusmaksuja.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Ilmatar Tuuli 12
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 5.08 snt/kWh
Määräaikainen: 12KK
9,31 €/kk
Kulut: 112 €/v
Valinnat ratkaisevat - tee omasi

Ilmatar myy vain ja ainoastaan kotimaista tuulisähköä. Ja myymällään tuulisähköllä rakentaa lisää tuulisähköä, joka korvaa vanhat fossiiliset tuotantotavat. Oma hiilijalanjälkesi kevenee yli 8% vuodessa. Mitä tämä tarkoittaa konkreettisesti? Voit korvata 1,5 vuoden lounaat kasvisvaihtoehdolla. Vaihtaa kauramaitoon. Lopettaa lentomatkailun. Jos tavoista luopuminen kuitenkin tuntuu vaikealta, tee Ilmatar tuulisähkösopimus nyt. Sen vaikutus on Ilmastolle suurempi kuin edellämainitut yhteensä. Muista vertailla myyntiehtoja! Ilmattaren hinnoittelu on läpinäkyvä ja vakaa – ei keinotekoista alehinnoittelua. Hinta pysyy aina samana koko sopimuskauden 12kk - ilman perusmaksuja.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Fortum Vakaa - helppo toistaiseksi voimassa oleva sopimus
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 5.40 snt/kWh
9,90 €/kk
Kulut: 119 €/v
Kampanjatarjous: 6 kuukauden perusmaksut nyt 0 €/kk (norm. 4,5 €/kk). Edullisempi sähkön hinta 5,4 snt/kWh voimassa 31.12.2020 asti.

Fortum Vakaassa yhdis­tyvät turval­lisuus ja helppous. Sopimuksen hinta päivittyy puoli­vuo­sittain, ja sopimus on toistai­seksi voimassa, eli se jatkuu keskey­tyk­settä niin kauan kuin haluat. Fortumin asiakkaana saat aina takuulla erinomaista palvelua ja lisäksi paljon etuja. Palkitsemme pienistä ilmastoteoista pienemmällä sähkölaskulla. Oma Fortum sovelluksella sähkön kulutuksen seuraaminen on helppoa puhelimella ja webissä. Fortum on valittu Suomen luotetuimmaksi sähköyhtiöksi 13 kertaa peräkkäin. 100% hiilivapaata, osallistut puhtaamman tulevaisuuden rakentamiseen. Tarkistamme luottotiedot, merkintä luottotiedoissa voi estää sopimuksen syntymisen.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: KSOY Kampanja 24 kk määräaikainen
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.99 €/kk
Sähkö: 4.99 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
10,14 €/kk
Kulut: 122 €/v
Tee nyt 24 kuukauden edullinen ja kiinteähintainen sopimus, niin sinun ei tarvitse huolehtia markkinahintojen heilahteluista!

KSOY on palveleva, 100 % kotimainen sähköyhtiö, joka tarjoaa edullista sähköä koko Suomeen. Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan oikean sopimuksen puh. 05 7780 500, arkisin klo 8 - 17. Voit myös chattailla kanssamme osoitteessa www.ksoy.fi. Tutustu myös aurinkosähköjärjestelmiin.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Loiste Takuu - Vakaa hinta
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 2.97 €/kk
Sähkö: 4.79 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
11,75 €/kk
Kulut: 141 €/v

Loiste Takuu on yhtä yksinkertainen kuin fiksukin: sähkön hinta kiinnitetään määräajaksi, kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Toisin sanoen hinta säilyy samana koko sopimuskauden - Loiste Takuu on oikea valinta, kun arvostat turvallisuutta ja mahdollisuutta suunnitella omaa budjettiasi. • Selvä säästöä sopimusaikana. • Loiste Takuu -sähkösopimus on huoleton. • Riskitaso on erittäin matala, sillä suojaamme sähkönhintasi koko sopimuskaudeksi. • Tiedät tarkkaan mitä energiasi maksaa. • Sähkömarkkinoiden hintaheilahtelut eivät vaikuta Loiste Takuu -tuotteeseen. • Seuraamme aktiivisesti markkinatilannetta ja teemme asiakkaalle ehdotuksen uudesta sopimuskaudesta silloin, kun sähkön hinta on edullista.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Loiste Tuuli - Kotimaista tuulisähkö
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 2.97 €/kk
Sähkö: 4.79 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
11,75 €/kk
Kulut: 141 €/v

Loiste Tuuli on 100 % kotimaista tuulivoimalla tuotettua sähköä. Tuulivoima on uusiutuvaa energiaa eikä sen tuotannossa synny päästöjä, sen vuoksi se on ympäristöystävällinen valinta. Valitsemalla Loiste Tuuli -sähkösopimuksen, tuet puhtaan ja kotimaisen energian puolesta. Helppo tapa pienentää omaa hiilijalanjälkeä arkisissa askareissa on valita ekologinen sähkösopimus. Sopimus on kiinteä hintainen ja se on voimassa 24 kk.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Loiste Puhdas - Sinun ilmastotekosi
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 2.97 €/kk
Sähkö: 4.95 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
12,05 €/kk
Kulut: 145 €/v

Loiste Puhdas tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä, tuulella ja bioenergialla. Loiste Puhdas tuotetaan Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Tuotteella on Guarantee of Origin -alkuperätakuu. •Päätös valita Loiste Puhdas on helppo tapa vaikuttaa ja osallistua ilmastotalkoisiin. •Mitä useampi valitsee vihreän sähkön, sitä enemmän sitä tuotetaan. •Guarantee of Origin alkuperätakuu perustuu EU:n direktiivin vaatimuksiin alkuperän varmentamisesta ja ilmoittamisesta. •Alkuperätakuiden myöntämistä valvoo Energiavirasto. •Loiste Puhdas on määräaikainen (2 vuotta)

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Ekowatti Spotti
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 2.95 €/kk
Sähkö: 5.34 snt/kWh
12,74 €/kk
Kulut: 153 €/v

Valitsemalla EKOWATTI Spotti -sähkötuotteen saat markkinahintaista sähköä, jonka hinta seuraa pohjoismaisen sähköpörssin (Nord Pool) hintaa. Sähkön hinta määräytyy täyden kalenterikuukauden toteutuneen keskihinnan perusteella + marginaali 0,65 snt/kWh (sis.alv 24%). Hinta pörssissä voi vaihdella jyrkästikin, mutta keskiarvo tasaa vaihteluita. Sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla energialla. Sähköiset laskut (e-lasku) ja kaiken viestintämateriaalin toimittaminen sähköisessä muodossa mahdollistavat halvat hinnat ekologisesti ajatteleville asiakkaillemme. EKOWATTI Spotti-sopimus on voimassa toistaiseksi ja laskutamme jälkikäteen vain toteutuneen kulutuksen mukaisesti. Hinta päivitetään kuukausittain. Vuoden 2020 toteutuneet hinnat: • tammikuu 4,02 snt/kWh • helmikuu 3,68 snt/kWh • maaliskuu 3,18 snt/kWh • huhtikuu 3,11 snt/kWh • toukokuu 3,06 snt/kWh • kesäkuu 4,15 snt/kWh • heinäkuu 3,16 snt/kWh • elokuu 5,68 snt/kWh • syyskuu 5,34 snt/kWh

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: KSOY Takuu - 100 % uusiutuvaa energiaa
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 3.35 €/kk
Sähkö: 5.49 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
13,42 €/kk
Kulut: 161 €/v
Tee valinta luonnon hyväksi. Saat ensimmäiset 6 kk perusmaksu on 0 euroa. Säästät 20,10 euroa.

Kiinteähintaisessa sopimuksessa sähkön hinta pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden, 24 kuukautta. Lisäksi sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvasti tuulivoimalla, bioenergialla ja vesivoimalla. Valitse edullista ja luotettavaa energiaa. Tiedät tarkasti, mitä maksat sähköstäsi seuraavan sopimuskauden ajan. Se on hyvä valinta myös ilmaston hyväksi.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Hyvä Diili 24kk
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 3.90 €/kk
Sähkö: 5.49 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
13,97 €/kk
Kulut: 168 €/v

Pitkäkestoista vakautta sähkön hintaan. Hyvä Diili 24 kk on loistava valinta silloin, kun haluat, että sähkönhintasi pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden ajan. Hyvä Diili 24kk -sopimus voidaan tehdä kuluttaja-asiakkaalle, jonka sähkön vuosikulutus sähkönkäyttöpaikassa on enintään 50 000 kWh.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Helppo Diili
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 3.90 €/kk
Sähkö: 6.98 snt/kWh
16,70 €/kk
Kulut: 200 €/v

Kun et halua miettiä sähköasioita. Tämän kätevämmäksi ei sähkösopimus voi muuttua. Helppo Diili on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jota ei tarvitse uusia määräajoin. 7,98 snt/kWh. Perusmaksu 3,10 €/kk. Sopimuskausi: jatkuva. 1650 kWh vuosikulutuksella laskusi hinta on noin 14 €/kk.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩

Yleismittaus sopii tasaiseen sähkönkäyttöön

Yleissähkö on tyypillisin sähkön mittaustapa kerrostaloissa ja muissa asunnoissa, joissa lämmitys hoidetaan muuten kuin sähköllä. Niin ikään yleismittaus on monesti käytössä sähkölämmitteisissä pari- ja rivitaloissa, jos lämmitysenergian kulutus on pientä. Yleissähkö voi kuitenkin olla myös suuremman omakotitalon lämmön lähteenä, mutta tällöin kannattaa harkita mittaustavan muutosta.