Mittaustapa
Sopimuskausi
Vuosikulutus (kWh)
 

Yleissähkö - Vertaa ja valitse edullisin yleissähkön hinta

Vertaa yleissähkön hintaa kätevästi sähkövertailussa. Valitse itsellesi edullisin sähkösopimus ja säästä sähkökustannuksissa. Yleissähkö sopii kerros- ja rivitalokoteihin sekä muihin asuntoihin, joissa yleissähkö on ainut mahdollinen mittaustapa. Tyypillisesti yleissähköä käytetään silloin, kun sähkön käyttö on kohtuullisen pientä.

Sähkötuote ja hinta
Kuukausilasku
Vuosilasku
Sähkösopimus
Tuote: Optimi Takuu
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 4.50 €/kk
Sähkö: 35.63 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
69,82 €/kk
Kulut: 838 €/v

Takuuhintainen ja määräaikainen sähkösopimus alkaa olla jo klassikko kotimaisilla sähkömarkkinoilla. Takuuhintaisen sopimuksen valinneet arvostavat erityisesti sitä, että sähkön hinnan tietää kahdeksi vuodeksi tulevaisuuteen, eivätkä markkinahintojen heilahtelut heiluttele oman sähkölaskua yhtään.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩

Yleismittaus sopii tasaiseen sähkönkäyttöön

Yleissähkö on tyypillisin sähkön mittaustapa kerrostaloissa ja muissa asunnoissa, joissa lämmitys hoidetaan muuten kuin sähköllä. Niin ikään yleismittaus on monesti käytössä sähkölämmitteisissä pari- ja rivitaloissa, jos lämmitysenergian kulutus on pientä. Yleissähkö voi kuitenkin olla myös suuremman omakotitalon lämmön lähteenä, mutta tällöin kannattaa harkita mittaustavan muutosta.