Mittaustapa
Sopimuskausi
Vuosikulutus (kWh)
 

Yleissähkö - Vertaa ja valitse edullisin yleissähkön hinta

Vertaa yleissähkön hintaa kätevästi sähkövertailussa. Valitse itsellesi edullisin sähkösopimus ja säästä sähkökustannuksissa. Yleissähkö sopii kerros- ja rivitalokoteihin sekä muihin asuntoihin, joissa yleissähkö on ainut mahdollinen mittaustapa. Tyypillisesti yleissähköä käytetään silloin, kun sähkön käyttö on kohtuullisen pientä.

Sähkötuote ja hinta
Kuukausilasku
Vuosilasku
Sähkösopimus
Tuote: Helppo Sopimus
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 3.48 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
6,38 €/kk
Kulut: 77 €/v
Helppo Sopimuksella sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan!

Tämä tuote sopii sinulle, jos haluat nauttia markkinoiden ajantasaisista hinnoista, mutta et halua seurata hintojen kehittymistä päivittäin. Kuluvan kuukauden osalta sovelletaan kiinteää tarjoushintaa 3.48 snt/kWh. Seuraavasta kuukaudesta lähtien laskutushinta päivittyy kuukausittain markkinahinnan kehityksen mukaisesti. Näin varmistamme, että saat jatkossakin sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Markkinahintaan lisätään marginaalimme 1,5 snt/kWh. Sopimuksen perusmaksu on 0 €/kk. Sopimus on voimassa määräaikaisena kaksi vuotta. Laskutus tapahtuu kuukausittain. Lumo Energia on ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9–18 puhelimitse ja sähköpostitse.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Vaivaton valinta
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 3.49 snt/kWh
6,40 €/kk
Kulut: 77 €/v
Huom! Mikäli olet muuttamassa, valitse nykyisen sähkösopimuksen voimassaolo kohtaan ”muuttamassa”.

Huom! Mikäli olet muuttamassa, valitse nykyisen sähkösopimuksen voimassaolo kohtaan ”muuttamassa”. Tässä toistaiseksi voimassa olevassa tuotteessa vaivattomuus syntyy siitä että energian hintasi seuraa vaivattomasti markkinahintaa kuukausittain, etkä sitoudu minkäänlaiseen määräaikaiseen sopimukseen. Sähkön tarjoushintamme on heinäkuun loppuun asti 3,49 snt/kWh. Ota siis edullinen hinta ilman sitoumuksia ja sertifioitu fossiilivapaa energia. Tarjousjakson jälkeen hinta määräytyy markkinahinnan mukaan, jonka päälle lisäämme 1,49 snt/kwh marginaalimme. Voit tarkistaa edullisimman sopimuksen juuri sinulle myös osoitteesta http://www.alyenergia.fi Miksi valita meidät: Rehti täysin suomalainen yhtiö. Tarjous on vain uusille asiakkaille ja alle 30 000 kwh kulutukselle.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: 3 kk määräaikainen
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 3.99 snt/kWh
Määräaikainen: 3KK
7,32 €/kk
Kulut: 88 €/v

Jos ha­luat so­pi­muk­sen, jossa hinta ei jatkuvasti muutu, tä­mä so­pi­mus on si­nul­le help­po ja huo­le­ton vaih­toeh­to. So­pi­mus on voi­mas­sa mää­räai­kai­se­na kolmen kuukauden ajan, ei­kä hin­ta muu­tu so­pi­mus­kau­den ai­ka­na. Sopimus on tarjoilla vain uusille asiakkaille. Energian hinta: 3,99 snt/kWh Perusmaksu: 0 €/kk Sopimustyyppi: Määräaikainen, kolme kuukautta Energian alkuperä: Sopimuksen mukaan Tariffi: Yleissähkö Hinnat sis. alv. 24 % Hinta sisältää sähkönmyynnin. Sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti. Myyn­tieh­dot Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon. Tarkistamme aina kytkentätilanteen sopimuksen aloitusta aikaistaessamme ja olemme sinuun yhteydessä. Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Ilmatar Tuuli 24
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 5.09 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
9,33 €/kk
Kulut: 112 €/v
Ilmatar Tuuli 24

Ilmatar myy vain ja ainoastaan kotimaista tuulisähköä. Ja myymällään tuulisähköllä rakentaa lisää tuulisähköä, joka korvaa vanhat fossiiliset tuotantotavat. Oma hiilijalanjälkesi kevenee yli 8% vuodessa. Mitä tämä tarkoittaa konkreettisesti? Voit korvata 1,5 vuoden lounaat kasvisvaihtoehdolla. Vaihtaa kauramaitoon. Lopettaa lentomatkailun. Jos tavoista luopuminen kuitenkin tuntuu vaikealta, tee Ilmatar tuulisähkösopimus nyt. Sen vaikutus on Ilmastolle suurempi kuin edellämainitut yhteensä. Muista vertailla myyntiehtoja! Ilmattaren hinnoittelu on läpinäkyvä ja vakaa – ei keinotekoista alehinnoittelua. Hinta pysyy aina samana koko sopimuskauden 24kk - ilman perusmaksuja.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Ilmatar Tuuli 12
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 5.29 snt/kWh
Määräaikainen: 12KK
9,70 €/kk
Kulut: 116 €/v
Valinnat ratkaisevat - tee omasi

Ilmatar myy vain ja ainoastaan kotimaista tuulisähköä. Ja myymällään tuulisähköllä rakentaa lisää tuulisähköä, joka korvaa vanhat fossiiliset tuotantotavat. Oma hiilijalanjälkesi kevenee yli 8% vuodessa. Mitä tämä tarkoittaa konkreettisesti? Voit korvata 1,5 vuoden lounaat kasvisvaihtoehdolla. Vaihtaa kauramaitoon. Lopettaa lentomatkailun. Jos tavoista luopuminen kuitenkin tuntuu vaikealta, tee Ilmatar tuulisähkösopimus nyt. Sen vaikutus on Ilmastolle suurempi kuin edellämainitut yhteensä. Muista vertailla myyntiehtoja! Ilmattaren hinnoittelu on läpinäkyvä ja vakaa – ei keinotekoista alehinnoittelua. Hinta pysyy aina samana koko sopimuskauden 12kk - ilman perusmaksuja.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: 2v määräaikainen
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 5.39 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
9,88 €/kk
Kulut: 119 €/v
Kahden vuoden määräaikainen sopimus on helppo ja huoleton vaihtoehto!

Jos haluat sopimuksen, jota ei tarvitse päivittää usein, tämä sopimus on sinulle helppo ja huoleton vaihtoehto. Sopimus on voimassa määräaikaisena vuoden ajan, eikä kilowattitunnin hinta muutu sopimuskauden aikana. Saat sähköä kotiisi turvallisesti kiinteällä hinnalla riippumatta sähkömarkkinoiden hinnanvaihteluista. Kevään erikoisetuna sopimuksen perusmaksu on 0 € ensimmäiset 6 kk (norm. 3,90 €/kk). Etu on voimassa 30.6.2021 saakka. Laskutus tapahtuu kuukausittain. Lumo Energia on ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9–18 puhelimitse sekä sähköpostitse.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: 1v määräaikainen
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.00 €/kk
Sähkö: 5.69 snt/kWh
Määräaikainen: 12KK
10,43 €/kk
Kulut: 125 €/v
Vuoden määräaikainen sopimus on helppo ja huoleton vaihtoehto!

Jos haluat sopimuksen, jota ei tarvitse päivittää usein, tämä sopimus on sinulle helppo ja huoleton vaihtoehto. Sopimus on voimassa määräaikaisena vuoden ajan, eikä kilowattitunnin hinta muutu sopimuskauden aikana. Saat sähköä kotiisi turvallisesti kiinteällä hinnalla riippumatta sähkömarkkinoiden hinnanvaihteluista. Kevään erikoisetuna sopimuksen perusmaksu on 0 € ensimmäiset 3 kk (norm. 2,90 €/kk). Etu on voimassa 30.6.2021 saakka. Laskutus tapahtuu kuukausittain. Lumo Energia on ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9–18 puhelimitse sekä sähköpostitse.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: KSOY Kampanja 24 kk määräaikainen
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 0.99 €/kk
Sähkö: 5.49 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
11,06 €/kk
Kulut: 133 €/v
Tee nyt 24 kuukauden edullinen ja kiinteähintainen sopimus, niin sinun ei tarvitse huolehtia markkinahintojen heilahteluista!

KSOY on palveleva, 100 % kotimainen sähköyhtiö, joka tarjoaa edullista sähköä koko Suomeen. Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan oikean sopimuksen puh. 05 7780 500, arkisin klo 8 - 17. Voit myös chattailla kanssamme osoitteessa www.ksoy.fi. Tutustu myös aurinkosähköjärjestelmiin.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: 6kk määräaikainen
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 1.90 €/kk
Sähkö: 5.89 snt/kWh
Määräaikainen: 6KK
12,70 €/kk
Kulut: 152 €/v
6 kuukauden sopimus on edullinen ja huoleton vaihtoehto!

Jos haluat sopimuksen, jota ei tarvitse päivittää usein, tämä sopimus on sinulle helppo ja huoleton vaihtoehto. Sopimus on voimassa määräaikaisena puolen vuoden ajan, eikä hinta muutu sopimuskauden aikana. Saat sähköä kotiisi turvallisesti kiinteällä hinnalla riippumatta sähkömarkkinoiden hinnanvaihteluista. Sopimuksen perusmaksu on 1,90 €/kk. Laskutus tapahtuu kuukausittain. Lumo Energia on ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9–18 puhelimitse sekä sähköpostitse.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: KSOY Takuu - 100 % uusiutuvaa energiaa
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 3.35 €/kk
Sähkö: 5.99 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
14,33 €/kk
Kulut: 172 €/v
Tee valinta luonnon hyväksi. Saat ensimmäiset 6 kk perusmaksu on 0 euroa. Säästät 20,10 euroa.

Kiinteähintaisessa sopimuksessa sähkön hinta pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden, 24 kuukautta. Lisäksi sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvasti tuulivoimalla, bioenergialla ja vesivoimalla. Valitse edullista ja luotettavaa energiaa. Tiedät tarkasti, mitä maksat sähköstäsi seuraavan sopimuskauden ajan. Se on hyvä valinta myös ilmaston hyväksi.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Hyvä Diili 24kk (Perusmaksu 0 €/6 kk)
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 3.90 €/kk
Sähkö: 5.98 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
14,86 €/kk
Kulut: 178 €/v
Perusmaksu 0 €/6 kk

Pitkäkestoista vakautta sähkön hintaan. Hyvä Diili 24 kk on loistava valinta silloin, kun haluat, että sähkönhintasi pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden ajan. Hyvä Diili 24kk -sopimus voidaan tehdä kuluttaja-asiakkaalle, jonka sähkön vuosikulutus sähkönkäyttöpaikassa on enintään 50 000 kWh.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Helppo Diili
Mittaustapa: Yleissähkö
Perusmaksu: 3.90 €/kk
Sähkö: 6.98 snt/kWh
16,70 €/kk
Kulut: 200 €/v

Kun et halua miettiä sähköasioita. Tämän kätevämmäksi ei sähkösopimus voi muuttua. Helppo Diili on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jota ei tarvitse uusia määräajoin. 7,98 snt/kWh. Perusmaksu 3,10 €/kk. Sopimuskausi: jatkuva. 1650 kWh vuosikulutuksella laskusi hinta on noin 14 €/kk.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩

Yleismittaus sopii tasaiseen sähkönkäyttöön

Yleissähkö on tyypillisin sähkön mittaustapa kerrostaloissa ja muissa asunnoissa, joissa lämmitys hoidetaan muuten kuin sähköllä. Niin ikään yleismittaus on monesti käytössä sähkölämmitteisissä pari- ja rivitaloissa, jos lämmitysenergian kulutus on pientä. Yleissähkö voi kuitenkin olla myös suuremman omakotitalon lämmön lähteenä, mutta tällöin kannattaa harkita mittaustavan muutosta.