Mittaustapa
Sopimuskausi
Vuosikulutus (kWh)
 

Kausisähkö - Vertaa ja valitse edullisin vuodenaikasähkön tarjous

Vertaa kausisähkön hintaa kätevästi sähkövertailussa. Valitse itsellesi edullisin sähkötarjous ja tee sähkösopimus vuodenaikasähköstä. Voit tehdä sähkösopimuksen vuodenaikasähköstä, mikäli paikallinen verkonhaltija ja asuntosi mittaustapa tätä tukevat.

Sähkötuote ja hinta
Kuukausilasku
Vuosilasku
Sähkösopimus
Tuote: KSOY Kampanja 24 kk
Mittaustapa: Vuodenaikasähkö
Perusmaksu: 0.99 €/kk
Sähkö talvipäivinä: 5.49 snt/kWh
Sähkö muuten: 4.49 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
9,83 €/kk
Kulut: 118 €/v
Tee nyt 24 kuukauden edullinen ja kiinteähintainen sopimus, niin sinun ei tarvitse huolehtia markkinahintojen heilahteluista!

KSOY on palveleva, 100 % kotimainen sähköyhtiö, joka tarjoaa edullista sähköä koko Suomeen. Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan oikean sopimuksen puh. 05 7780 500, arkisin klo 8 - 17. Voit myös chattailla kanssamme osoitteessa www.ksoy.fi. Tutustu myös aurinkosähköjärjestelmiin.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Loiste Takuu - Vakaa hinta
Mittaustapa: Vuodenaikasähkö
Perusmaksu: 3.98 €/kk
Sähkö talvipäivinä: 5.39 snt/kWh
Sähkö muuten: 4.29 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
12,52 €/kk
Kulut: 150 €/v

Loiste Takuu on yhtä yksinkertainen kuin fiksukin: sähkön hinta kiinnitetään määräajaksi, kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Toisin sanoen hinta säilyy samana koko sopimuskauden - Loiste Takuu on oikea valinta, kun arvostat turvallisuutta ja mahdollisuutta suunnitella omaa budjettiasi. • Selvä säästöä sopimusaikana. • Loiste Takuu -sähkösopimus on huoleton. • Riskitaso on erittäin matala, sillä suojaamme sähkönhintasi koko sopimuskaudeksi. • Tiedät tarkkaan mitä energiasi maksaa. • Sähkömarkkinoiden hintaheilahtelut eivät vaikuta Loiste Takuu -tuotteeseen. • Seuraamme aktiivisesti markkinatilannetta ja teemme asiakkaalle ehdotuksen uudesta sopimuskaudesta silloin, kun sähkön hinta on edullista.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: Loiste Tuuli - Kotimaista tuulisähköä
Mittaustapa: Vuodenaikasähkö
Perusmaksu: 3.98 €/kk
Sähkö talvipäivinä: 5.39 snt/kWh
Sähkö muuten: 4.29 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
12,52 €/kk
Kulut: 150 €/v

Loiste Tuuli on 100 % kotimaista tuulivoimalla tuotettua sähköä. Tuulivoima on uusiutuvaa energiaa eikä sen tuotannossa synny päästöjä, sen vuoksi se on ympäristöystävällinen valinta. Valitsemalla Loiste Tuuli -sähkösopimuksen, tuet puhtaan ja kotimaisen energian puolesta. Helppo tapa pienentää omaa hiilijalanjälkeä arkisissa askareissa on valita ekologinen sähkösopimus. Sopimus on kiinteä hintainen ja se on voimassa 24 kk.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩
Tuote: KSOY Takuu - 100 % uusiutuvaa energiaa
Mittaustapa: Vuodenaikasähkö
Perusmaksu: 3.35 €/kk
Sähkö talvipäivinä: 5.99 snt/kWh
Sähkö muuten: 4.99 snt/kWh
Määräaikainen: 24KK
13,11 €/kk
Kulut: 157 €/v
Tee valinta luonnon hyväksi. Saat ensimmäiset 6 kk perusmaksu on 0 euroa. Säästät 20,10 euroa.

Kiinteähintaisessa sopimuksessa sähkön hinta pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden, 24 kuukautta. Lisäksi sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvasti tuulivoimalla, bioenergialla ja vesivoimalla. Valitse edullista ja luotettavaa energiaa. Tiedät tarkasti, mitä maksat sähköstäsi seuraavan sopimuskauden ajan. Se on hyvä valinta myös ilmaston hyväksi.

⇩ Näytä lisätiedot ⇩

Kausisähkö on hyvä vaihtoehto sähkölämmittäjälle

Kausisähkö on kalliimpaa talvipäivinä, mutta edullisempaa talviöinä ja muina aikoina. Sähköyhtiöstä riippuen talvipäiviin ja muuhun aikaan jaottelussa voi olla eroja, mutta tyypillisesti talvipäiviksi lasketaan päiväaika marraskuun alusta maaliskuun loppuun - muuna aikana sähkö mitataan edullisemmalla tariffilla. Näin ollen kausisähkö on hyvä valinta, mikäli pystyt erityisesti talvella painottamaan sähkölämmitykseen tarvittavan energian ottamisen yöaikaan tai pidät kesämökkiäsi viileämpänä talvikaudella.